Sexy Generatiekloof

Door; Jeroen Geerts                                                      
Ken je het gevoel dat je krijgt als je beseft dat je ouders ook weleens seks hebben gehad? Kan dat ongemakkelijke gevoel nog erger? Ja hoor. 

Mar vertelde dat bij haar in het verzorgingshuis na de lunch de TV aanging. Niet voor iets speciaals, nee, gewoon omdat de TV 's middags altijd aan staat. Na wat gebruikelijke reclameblokken en herhalingen van soapseries kwam er zowaar een documentaire langs. 

Bij NPO werd Doc op 2 uitgezonden. "De vrouw in de overgang" was wellicht niet de titel, maar wel de inhoud. Terwijl Mar en haar collega's de tafels afruimden zaten de oudere dames bij de televisie. Het ging er modern en luchtig aan toe. Over het op latere leeftijd nat worden, masturberen, vrijen, seks in het algemeen en seksspeeltjes. 
Foto: vipovi.com

Mar kreeg het gevoel thuis bij haar moeder op de bank naar de TV te zitten kijken en dat haar moeder een hand voor haar ogen deed als er een beetje te blote borst langskwam. Aan de gezichten van haar collega's was ook te zien dat ze zich ongemakkelijk voelden bij deze documentaire. 

"Jeemig, hebben we nog iets anders om naar te kijken?" riep Mar op gegeven moment. "Ssst", klonk het alleen maar uit de TV hoek. Verder bleef het stil. De oudere, hoogbejaarde dames zaten ademloos naar de TV te kijken. Slechthorenden bewoners waren plotseling helder in hun gehoor. Slechtzienden konden alles moeiteloos volgen.    

Waar de ouderen vroeger aan een nieuwe, jonge generatie moest wennen zal de jeugd nu aan een nieuwe oudere generatie moeten wennen. 


Je wilt toch geen enkele blog missen? 

Schrijf je dan hieronder in met je e-mailadres!

 (Ik misbruik je e-mailadres niet)

Voordelen: je ontvangt een melding bij een nieuwe blog, Nadelen: nog meer mailtjes Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Je kunt me ook volgen op: