Verkooppraatjes

Door Jeroen Geerts
Duidelijk, ik moet ophouden met het gezeur over senioren, oud voelen en opa en oma gedoe. Soms wordt je pijnlijk met de neus op de feiten gedrukt. Marja is niet blij. 
Ik had al gezegd dat we om praktische redenen zijn overgestapt op een andere auto. 

Na een prachtig verhaal 2 jaar geleden over de aankoop van onze Saab kunnen we nu weer een ander verhaal schrijven. De lol van toen bleek verschrikkelijk onpraktisch in het vervoer van spullen, kinderen en kleinkinderen. 


De keus is dan makkelijk, op zoek naar een andere auto. We gaan niet voor mooi, uitstraling of lol maar puur voor ruimte en komen uit bij een Seat Alhambra. (Als je nu "bah" roept mag je het ook een Ford Galaxy of VW Sharan noemen, die zijn hetzelfde) Heerlijk om een kinderwagen niet ingeklapt achterin te rijden en dan nog een aantal kratten boodschappen en troep kwijt te kunnen plus drie volwaardige stoelen als achterbank. 

De Saab hebben we ingeruild met een zielig verhaal over ruimte, vervoer, kleinkinderen en opa en oma worden. De garage heeft ons goed begrepen, maar om dat nou meteen op internet te slingeren.....zoals gezegd: Marja is niet blij. Je wilt toch geen enkele blog missen? 

Schrijf je dan hieronder in met je e-mailadres!

 (Ik misbruik je e-mailadres niet)Delivered by FeedBurner

3 opmerkingen:

 1. Aad Fransen (Autobedrijf Fransen)
  21-2-2014 11:18 AM

  Hoe kan jij die advertentie aanpassen ????????????????????

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Jeroen Geerts info@jeroen-geerts.nl
  21-2-2014 11:26 AM

  to Aad
  Kan ik niet, is gephotoshopt..........:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aad Fransen (Autobedrijf Fransen)
  21-2-2014 11:43 AM

  Mooi man

  BeantwoordenVerwijderen


Je kunt me ook volgen op: